ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Karadeniz'den, gönüllülere teşekkür

Başkan Karadeniz'den, gönüllülere teşekkür

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Karadeniz'den, gönüllülere teşekkür

İç İşleri Bakanlığı genelgesiyle hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında çalışmalarını ara vermeden sürdüren Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi personeli ve özellikle de gönüllüleriyle birlikte Karşıyakalılara hizmet götürmeye devam ediyor.

Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, böylesine önemli günlerde ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine kadar giderek onların hizmetinde olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini ifade etti. 
Kamil Karadeniz, "kısıtlama kapsamında Türk Kızılay Karşıyaka Şube Başkanlığı olarak Karşıyaka'daki vatandaşlarımıza sağlıklı kalmaları ve covid-19’dan korunabilmeleri için hijyen kitlerini teslim ettik. Kısıtlama sürecinde saat mefhumu olmadan çalışıyor ve dört bir yana yetişmeye çalışıyoruz. Bunun içinde büyük özveride bulunan personelimiz ve özellikle de gönüllü ekiplerimize teşekkürü borç biliyorum. Şükranlarımı iletmek istiyorum.  Darda olan ve ihtiyaç sahiplerinin kurtarıcı meleği olmaya devam edeceğiz. Türk Kızılay Karşıyaka Şubesi amacı doğrultusunda Karşıyakalı hemşerilerimizin 7/24 hizmetindedir ve olmaya da devam edecektir" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sancar Maruflu'nun kayınpederi vefat etti
Sonraki Haber Sarıca: Pes etmeyerek öndeki baskımızla kazanmayı başardık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?