ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Oyunun kontrolünü hiçbir zaman kaybetmedik

Sarıca: Oyunun kontrolünü hiçbir zaman kaybetmedik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Oyunun kontrolünü hiçbir zaman kaybetmedik

FIBA Şampiyonlar Ligi'ne Oostende galibiyetiyle başlayan Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Baskethol Şampiyonlar Ligi'ne kazanarak başladığımız için mutluyuz. Maçın farklı skorla bitmesine rağmen tehlikeli bir rakibe karşı oynadık. Başlarda biraz telaşlıydıl ve savunmamızı ikinci periyotta daha iyi oturttuk. İkinci ve son periyotlarda savunma kısmında çok iyiydik. Rakibimizi durdurmayı başardık. Zaman zaman top kayıplarıyla ilgili sorunlarımız oldu ama oyunun kontrolünü hiçbir zaman kaybetmedik. Skor ve oyun olarak hep öndeydik. Sonuçta da iyi bir iş çıkardık ve galibiyetle başladık. Evimizde grubumuzda oynayacağımız iki maç daha var ve ikisini de kazanmalıyız. Ondan sonra deplasmanda oynayacağımız maçlara bakacağız. Bu akşam salonun daha dolu olmasını bekliyordum. Umut ediyorum ki taraftarlarımız Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız diger iki maçta bizi yalnız bırakmayacaklar ve birlikte kazanacağız. Bütün ekibimi bu galibiyetten ötürü kutluyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor yine zirvede...
Sonraki Haber Karşıyaka Belediye Tiyatrosu ''Vahşi Komedi'' ile perde açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?