ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Önümüzde kazanılması gereken 2 maç daha var

Sarıca: Önümüzde kazanılması gereken 2 maç daha var

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Önümüzde kazanılması gereken 2 maç daha var

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off yarı final serisinde 1-1'lik eşitliği sağlayan Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca karşılaşmayı değerlendirdi.

Sarıca "Serinin başında da söylemiştim istatistik diye bir sey varsa, bir yerde kırılmalıydı. Bugün buna şahit olduk ama bu durduk yere olmadı. Oyuncularımızın gayreti ve maç planına sadık kalmaları bize bu kazanımı getirdi. İlk maçta genel anlamda oyuncularımdan memnun olduğumu söylemiştim. Bugün daha fazlasını övgü dolu sözlerle söylemek istiyorum. Tüm takımımı alkışlıyorum çünkü ilk maçta biz ribaundlarda ve özellikle boyalı alanda etkili olamadık, 46 sayı yemiştik. Bugün oradan verdiğimiz sayıyı azalttık ve ribaundları da dengeledik. Yine arada hatalarımız oldu ama maçın geneline baktığımızda çok akıllı oynadık. Hücumda kurguladığımız şeylerin hemen hemen hepsini gerçekleştirdik. Zaten ilk maça da ortaktık, bu maçı da bence daha rahat bir şekilde kazandık. Türk Telekom çok tehlikeli bir ekip, onlara ve yaptıklarına saygı duyuyoruz. Önümüzde kazanılması gereken 2 maç daha var. Bence üçte biten serilerin en önemli karşılaşması üçüncü maçtır, hangi durumda olursanız olun o maçı kazanmak zorundasınız. Dolayısıyla 2 gün sonra oynayacağımız maç için dinlenip, maça yine konsantre bir şekilde çıkıp öne geçmeye çalışacağız. Türk Telekom'u da kutluyorum, onlar da iyi oynadı. Ancak maçın genelinde ve özellikle son periyot biz daha canlı ve iyiydik. Bütün ekibimi kutluyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Ankara'da seriyi eşitledi saha avantajını kaptı
Sonraki Haber Hayat Boyu Öğrenme Haftası'nda “Kurslarla hayata tutunduk” dediler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?