ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Metecan'ın performansı beni ayrıca memnun etti

Sarıca: Metecan'ın performansı beni ayrıca memnun etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Metecan'ın performansı beni ayrıca memnun etti

Meksa Yatırım Afyon Belediyespor'u deplasmanda yenerek liderliğini sürdüren Pınar Karşıyaka'da Baş Antrenör Ufuk Sarıca değerlendirmede bulundu.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “Zorlu bir haftayı biri Avrupa’da biri ligde olmak üzere iki dış saha galibiyetiyle kapattık. D.J. Kennedy ve Tony Crocker’ın olmadıkları, Brandon Triche’in sakat sakat oynadığı bu haftayı iki galibiyetle kapatmak hepimizi çok mutlu etti. Meksa Yatırım Afyon Belediyespor her maçın son anına kadar içinde olan bir takım, o nedenle önemli bir deplasmandı bizim için. Bütün maçı kontrol ettiğimizi söyleyebilirim, ribaundlarda çok fark yarattık. Özellikle Metecan Birsen ve Jordan Morgan’ın double-double yaptığı maçta ribaundları domine ettiğimizi görüyoruz. Türk oyuncularımızın son haftalardaki katkılarının yanısıra Metecan’ın 21 sayı ve 13 ribaundluk performansı beni Milli Takım başantrenörü olarak da ayrıca memnun etti. Sonuç itibariye 9 haftada 8. galibiyetimizi aldık ve liderliğimizi sürdürüyoruz. Bursa, Gaziantep ve Bandırma’dan sonra 4. önemli deplasman galibiyetimizi elde ettik. Bunu sonuna kadar sürdürmeye çalışacağız. Buraya gelip bizleri destekleyen tüm Karşıyaka taraftarıma teşekkürlerimi sunmak istiyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Çocuk Korosu çalışmalarını sürdürüyor
Sonraki Haber İzmir Körfezi’nin temizliği için ilk büyük adım atılıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?