ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Mc Collum yine çok önemli bir performans gösterdi

Sarıca: Mc Collum yine çok önemli bir performans gösterdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Mc Collum yine çok önemli bir performans gösterdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 6.hafta erteleme maçında Gaziantep Basketbol'u mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca karşılaşmayı değerlendirdi.

Sarıca "Bugünkü karşılaşma tam bir hücum maçı oldu, hücumda daha cok sayı atan kazandı. Bugün biz daha çok sayı attik. Maç biraz daha oynansaydı hem biz hem Gaziantep Basketbol sayı atmaya devam edecekti. Bazı günler böyle olur, bu kabul edilebilir bir şey. Üst üste gelen yorgunluklar var, cok sık maç oynuyoruz. Bu Gaziantep Basketbol için de geçerli, onlar da hafta içi maç oynadılar. Bugün ilk periyotta özellikle biraz konsantrasyonumuz düşük başladık ama ikinci periyot 16 sayıya izin verdik. Belki totalde 91 say çok gözüküyor ama iki ve dördüncü periyotlarda 16 ve 18 sayıya izin vererek maçı kazanmayı başardık. Errick Mc Collum yine çok önemli bir performans gösterdi, Vitto ve Kenan'ın katkıları da cok önemliydi. Sonuçta kısa rotasyonu ters olan rakibi yenmek önemliydi, bunu başardık. Bütün ekibimi kutluyorum. Artık yılbasşı günü İstanbul'da Bahçesehir Koleji ile oynayacağımız maça odaklanacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka serisini Gaziantep ile sürdürdü
Sonraki Haber Örnekköy-Yeni Girne Tramvay hattında ÇED süreci başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?