ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Maçın sonunu akıllı oynadık

Sarıca: Maçın sonunu akıllı oynadık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Maçın sonunu akıllı oynadık

TBL Spor Toto Play-Off çeyrek final serisinde Banvit'i mağlup eden Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca maçın sonunu akıllı oynadıklarını söyledi.

Sarıca, yapılmakta olan Karşıyaka Spor Kulübü'nün genel kurulunun kulübe hayırlı olmasını dileyerek, iyi bir takım olan Banvit'i bu sezon 5. kez yendiklerini söyledi.

Lige verilen aranın kendilerine iyi gelmediğini kaydeden Sarıca, şöyle konuştu: "Maç temposunu, ritmimizi kaybettik. Bunu özellikle ikinci yarıda yaşadık. Çok basit top kayıpları yaptık. Bu basit hatalar sonucunda rakibimiz maça ortak oldu. Rowland da ekstra oynadı, bu kadar 3 sayılık isabet atması çok görülmemiştir. Maçın sonunu akıllı oynayarak, öne geçtik. Bütün amacımız Bandırma'da galip gelip, bu turu orada geçmek. Bu galibiyeti birer gün arayla dedesini ve babasını kaybeden masörümüz Sertaç Kuru'ya armağan ediyoruz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka seride 1-0 öne geçti
Sonraki Haber 3'te 3 yapan Pınar Karşıyaka çeyrek finalde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?