ANA SAYFA > GÜNDEM > Sarıca: Maçı rakibimize hediye ettik

Sarıca: Maçı rakibimize hediye ettik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Maçı rakibimize hediye ettik

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca "İki uzatma periyodunu da kazanabilirdik ama maçı rakibimize hediye ettik" dedi.

Sarıca, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, Paok'u tebrik ederek, rakiplerinin maçın genelinde iyi oynadığını söyledi.

Paok'un iyi oyununun yanı sıra kendilerinin de tanınmayacak kadar kötü olduğunu kaydeden Sarıca, şöyle konuştu:

"Oyunun genelinde öndeydik ama maçı kazanabileceğimiz bölümde, can alıcı top kayıplarıyla hücum edemedik. İki uzatma periyodunu da kazanabilirdik ama maçı rakibimize hediye ettik. Eğer bugün kazansaydık Paok'a yazık olurdu. Kazanacak bir oyun sergilemedik. Bundan sonrasına bakacağız. Üst üste deplasmanda oynayacağımız 2 maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

Sarıca, önemli rakiplere karşı aldıkları galibiyetlerin ardından mental olarak yorgun olduklarını belirterek, "Fakat bu işimizin bir parçası. Bu maçı oynadık, ligde Cumartesi günü bir maçımız daha var. Bu koşullara adapte olmamız ve bazı oyuncularımızın daha fazla katkı sağlaması lazım. Can alıcı yerlerde 23 top kaybı yaptık" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka iki uzatma sonunda Paok'a kaybetti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'ya haciz şoku!

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?