ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Ligin ikinci yarısında da aynı performansı sergilemeye çalışacağız

Sarıca: Ligin ikinci yarısında da aynı performansı sergilemeye çalışacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Ligin ikinci yarısında da aynı performansı sergilemeye çalışacağız

ING Basketbol Süper Ligi'nde Beşiktaş'ı deplasmanda yenen Pınar Karşıyaka'da başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın açıklaması şöyle: ''Güzel bir maç oldu bizim için, güzel bir haftayı bitirdik. Ligin de bugün itibariyle ilk yarısındaki son maçını oynadık. Eksi bir puanımız olmasa bu ligi ikinci sırada bitiriyor olacaktık. Bilmiyorum, akşam maçlar var belki de yine ilk yarıyı ikinci sırada bitirebiliriz. Zor bir sezon olmasına rağmen buraya kadar müthiş geldik, bundan ötürü takımımı kutluyorum. Bugün, çok enerjik ve genç bir takımla oynadık. Bana göre Beşiktaş, bu ligin önemli ekiplerinden bir tanesi. Onlara çok saygı duyarak geldik. Son altı haftadır da kazanıyorlar. Dolayısıyla biz zaten çok ciddi bir takımız ama bugün işimizi daha da ciddiye alarak oynadık ve bütün maçı da domine ederek önde götürdük. Açıkçası ilk yarıda yaptığımız 15 asist ki maçı da 22-23 asistle bitirdik. Beşiktaş ligin kalıplı ekiplerinden bir tanesi olmasına rağmen ribaundlardaki etkiğinliğimiz maçı bize kazandıran etken oldu. Ligdeki ilk yarı performansımız için dediğim gibi takımımı kutluyorum. Beşiktaş'ı da gördüğüm gelişmelerden dolayı özellikle oyuncuların kişisel gelişimlerinden ötürü kutluyorum. Ligin ikinci yarısında da aynı performansı sergilemeye çalışacağız.''

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Umut da umut
Sonraki Haber Yoklar şehri Karşıyaka'da var olan?..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?