ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Lige galibiyetle başlamak önemli

Sarıca: Lige galibiyetle başlamak önemli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Lige galibiyetle başlamak önemli

Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca, Banvit gibi önemli bir takımı yenerek lige galibiyetle başlamanın önemli olduğunu belirtti.

Banvit’in organizasyon ve kadro derinliği ile ligin önemli takımlarından olduğunu belirten Sarıca zor bir maç oynadıklarını söyledi. Takımın karakterinde kazanma alışkanlığının oturduğunu belirten Ufuk Sarıca “Ritmimiz ve moralimiz yüksekti fakat arka arkaya 5 önemli maç oynayarak Türkiye Basketbol Ligi’ne başladık. Oynadığımız bütün maçlardan galibiyet ile ayrıldık.” Banvit’i 60 sayıda tutmanın önemli olduğunu belirten Sarıca hücumda ve asistlerde düşük yüzde ile oynadıklarını belirtti.

Ufuk Sarıca sözlerine şu şekilde devam etti; “Uzun süredir seyircimizle kendi salonumuzda bir maç oynamamıştık. Oyuncuların üstünde aslında bir parça rahatlık olması gerekirken gerginlik olduğunu düşünüyorum. Ama nihayetinde bir puan maçı, önemli bir galibiyet. Takımımı bir kez daha tebrik ediyorum. Şu anda önümüzde önemli bir Eurocup maçı var. Çarşamba gününe hazırlanıp Avrupa’ya da galibiyetle başlamak istiyoruz.”

Egemen’in takım içerisinde daha fazla süre alacağına değinen Ufuk Sarıca kim daha iyiyse sahada onun görev alması gerektiğini belirterek Egemen’in durumunun çok iyi olduğunu söyledi ve sözlerini şu şekilde tamamladı; “Egemen’in bugün ki katkısından çok memnunum ama daha gitmesi gereken çok yol var. Her gün üzerine koyması gerekiyor. Buradan da takımdaki bütün oyuncuların kendi mesajlarını alması lazım. Lig uzun bir maraton ve herkesin her an hazır olması lazım. Egemen inşallah ilerleyen günlerde daha da iyi olacak.”

Kenny Gabriel ise taraftarın önünde ilk defa sahaya çıktığını belirterek “Muhteşem bir taraftar vardı. Benim için inanılmaz bir tecrübe oldu. Maçta zor anlar yaşadık ama böyle şeyler olabiliyor. Şu anda Çarşamba günkü maça hazırlanmamız gerek” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Voleybol Sahaya çıkmadı
Sonraki Haber Uluslararası Karşıyaka Festivali'nin teması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?