ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Kazanmayı bilen bir takıma karşı oynadık

Sarıca: Kazanmayı bilen bir takıma karşı oynadık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Kazanmayı bilen bir takıma karşı oynadık

ING Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes'e kaybeden Pınar Karşıyaka'da baş antrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Bugün oyun becerisi yüksek, kazanmayı bilen bir takıma karşı oynadık. Anadolu Efes'in ne kadar iyi bir takım olduğunu, hem ING Basketbol Süper Ligi hem Turkish Airlines EuroLeague için ne kadar geniş bir kadroya sahip olduğunu söylemeye gerek yok. Böyle bir kadroya karşı özellikle ikinci periyotta dış oyuncularımızın çemberden uzak kalması neticesinde ve yaptığımız basit hatalarla maalesef skorda çok geride kaldık. İkinci yarıda reaksiyon gösterip bazı şeyleri değiştirip oyuna ortak olmamıza rağmen ilk yarıdaki farkı maç boyunca kapatmaya çalışmamız bizim için dezavantaj oldu. Bu da Anadolu Efes gibi bir takıma karşı çok zor olan bir durum. Yorgunlukla beraber maalesef bu şansımızı da kaybettik. Anadolu Efes'i tebrik ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de kısıtlılık saatleri ve hafta sonlarına özel toplu ulaşım düzenlemesi
Sonraki Haber Karşıyaka, Batman'da galibiyet arıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?