ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Kazanmaya çalıştık ama olmadı...

Sarıca: Kazanmaya çalıştık ama olmadı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Kazanmaya çalıştık ama olmadı...

FIBA Şampiyonlar Ligi Play-In ilk maçında deplasmanda UCAM Murcia'ya kaybeden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Her iki takımı da mücadelelerinden dolayı kutluyorum, zorlu bir maç oynadık. UCAM Murcia'nın iyi bir kadrosu var ve iyi oynadılar. Ancak ilk çeyrek dışında biz de iyiydik. Maçın başlarında çok fazla basit hata ve top kaybı yaptık ve atış kaçırdık. Sonrasında bunları düzelttik ve ikinci yarıda iyiydik. Maçı hiç bırakmadık, vazgeçmedik ve rakibimizi yakaladık. Kazanmaya çalıştık ama olmadı. Bu serinin ikinci maçını haftaya İzmir'de oynayacagiz. O maçı kazanarak seriyi üçüncü maça taşımaya çalışacağız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka ilk raundu kaybetti
Sonraki Haber Menemen’in altyapısına 3 milyon liralık yatırım daha

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?