ANA SAYFA > İZMİR > Menemen’in altyapısına 3 milyon liralık yatırım daha

Menemen’in altyapısına 3 milyon liralık yatırım daha

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Menemen’in altyapısına 3 milyon liralık yatırım daha

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün 30 ilçede birden yürüttüğü altyapı seferberliği kapsamında Menemen Merkez Sanayi Sitesi’nde de su baskınlarını önleyecek proje hayata geçiriliyor. Şiddetli yağışlarda sorun yaşanan sanayi sitesinde 660 metre yağmur suyu hattı döşeniyor.

Menemen’e 2019 yılından bu yana yaklaşık 90 milyon liralık yatırım yaparak ilçenin altyapısını güçlendiren İZSU Genel Müdürlüğü, şiddetli yağışlarda yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için de yağmursuyu hattı imalatlarını sürdürüyor.
 
Bölgesel sorunlar çözüme kavuşacak
Merkez Sanayi Sitesi’nde devam eden yağmur suyu hattı ve yeni ızgara imalatları bölge sakinlerinin ve esnafının yaşadığı zorlukları sonlandıracak. 660 metre uzunluğundaki yağmur suyu hattı ve ızgara imalatı 3 milyon liraya mal olacak. Bölgedeki çalışmaların 2023’ün ilk aylarında tamamlanması planlanıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Kazanmaya çalıştık ama olmadı...
Sonraki Haber Başkan İduğ'dan 2023 müjdeleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?