ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: İyi bir seri yakaladık

Sarıca: İyi bir seri yakaladık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: İyi bir seri yakaladık

Deplasmanda Royal Halı Gaziantep'i mağlup eden Pınar Karşıyaka'da antrenör Ufuk Sarıca iyi bir seri yakaladıklarını söyledi.

Ufuk Sarıca bir haftada üçüncü maça çıktıklarını anımsattı. Bu durumun, takımda hem mental hem de fiziksel bakımdan yorgunluğa yol açtığına dikkati çeken Sarıca, buna rağmen zorlu bir deplasmandan galip ayrılmanın sevincini yaşadıklarını dile getirdi.

Sporcularını kutlayan Sarıca, "İyi bir seri yakaladık. Bunu daha uzun vadeye yaymalıyız. Bunun için çaba gösteriyoruz. İlk haftalarda istenmeyen sonuçlar almış olabiliriz ama yavaş yavaş toparlanıyoruz" diye konuştu.

Sarıca, hakem kararlarıyla ilgili soruyu şöyle yanıtladı:
"Sadece potamızın altındaki son pozisyonla ilgili konuşabilirim. O da bana göre fauldür. Gerisiyle ilgili bir yorumda bulunamam. Hepimiz insanız. Zaman zaman hocalar da aşırı tepkiler verebiliyor ama Gaziantep, güzel bir basketbol şehri olabilir. Bunu yürekten inanarak söylüyorum. Gaziantep ekibi, güzel yatırımlar yapıyor, güzel bir taraftar kitlesi var. Zaten bu yılki kadrosu da hakikaten güçlü. Daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da çocuklara ücretsiz satranç kursu
Sonraki Haber Karşıyaka'nın Filizleri Türkiye'ye örnek oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?