ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Hiç bir rakipten çekinmiyoruz

Sarıca: Hiç bir rakipten çekinmiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Hiç bir rakipten çekinmiyoruz

Pınar Karşıyaka'da Antrenör Ufuk Sarıca Eurocup grubundaki hiçbir rakipten çekinmediklerini söyledi.

Kağıt üzerinde değerlendirme yapmak için erken olduğunu söyleyen Sarıca, "Kuban, Euroleague ayarında bir takım. Paok ateşli bir taraftara sahip ve her zaman iddialı. Buducnost'u geçen hafta Pınar Cup'ta yendik. Ventspils ve Gora kapalı kutu" dedi.

Kupanın bu sezon daha zorlu geçeceğini belirten Sarıca, "Salonumuzu kalemiz haline getirip, tüm iç saha maçlarını kazanırken, deplasmanlardan da maksimum galibiyetle dönmek istiyoruz. Öncelikli hedef turu geçmek" diye konuştu. Çift devreli lig usulüne göre oynanacak grupta ilk 4'e girme mücadelesi verecek yeşil-kırmızılı ekip 15 Ekim'de Paok'u ağırladıktan sonra 22 Ekim'de Buducnost, 29 Ekim'de da Ventspils'e konuk olacak. Pınar Karşıyaka, Türkiye Kupası elemeleri için bugün Samsun'a gidecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya TFDK'undan ceza geldi
Sonraki Haber Karşıyaka filesine forma reklamı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?