ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Hedefimiz Olimpiyat vizesi almak

Sarıca: Hedefimiz Olimpiyat vizesi almak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Hedefimiz Olimpiyat vizesi almak

Pınar Karşıyaka ve A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Ufuk Sarıca, Berlin'de düzenlenecek Avrupa Şampiyonası öncesinde açıklamalarda bulundu. Zorlu bir grupta mücadele edeceğimizi belirten Sarıca, ''Hedefimiz Olimpiyat vizesi almak'' diye konuştu.

Sarıca ''Turnuvaya Cumartesi günü İtalya maçı ile başlayacağız. Herkesin bildiği üzere zor bir gurubumuz var. Sonuçta Avrupa şampiyonası oynayacağız. Tabi buradaki hedef olimpiyatlara doğrudan gitmek ya da eleme hakkı alabilmek. Her maçı ayrı ayrı düşünmek lazım. Böyle şampiyonalarda ilk gün ne olursa olsun son güne bakmak lazım. Gereken hazırlıkları yaptık. Umarım istediğimiz sonucu alacağız. Bunun için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 2.Galenos Cup Bergama'da başladı
Sonraki Haber Yorgancılar: Türk ve Dünya KOBİ’lerini her zaman destekleyeceğiz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?