ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Grupta 2 tane daha maçımız olduğunu unutmamamız lazım

Sarıca: Grupta 2 tane daha maçımız olduğunu unutmamamız lazım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Grupta 2 tane daha maçımız olduğunu unutmamamız lazım

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde SIG Strasbourg'dan rövanşı alarak grubunda liderliğe yükselen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Maçın ardından yorgunum ama çok mutluyum. Çok kritik bir maç kazandık. Bu galibiyetle birlikte hala grubumuzda birincilik şansımız var. Maç skoru ilk maçtaki gibi 15 sayı farkta kaldı ama bütün maçı çok iyi oynadık ve böyle kazanmayı hak ettik. Bütün oyuncularımız savaştı ve kazanmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Maçın sonlarında 12 sayı öndeydik, moladan sonra önemli bir atış bulduk degerlendiremedik ama son saniyede belki de şanslıydık. Bu şansı da biz savaşarak kendimiz yarattık. İkinci yarıda bazı hatalar yaptık ama hakem tercihlerinin de tamamının rakip takım lehine olması kabul edilebilir değildi. Bu bence çok normal değil. Pınar Karşıyaka da, diğer Türk kulüpleri de Basketbol Şampiyonlar Ligi'ne değer katan unsurlar. Bu da organizasyonun geleceği için göz ardı edilmemeli. Biz maçı sonuna kadar kazanmak için oynadık ve şu anda grubu lider tamamlama şansımız da var. Ancak grupta 2 tane daha maçımız olduğunu unutmamamız lazım. Aynı şekilde devam edip kalan iki maçımızı da kazanmak icin elimizden geleni yapacağız. Bugün bizimle beraber bütünleşen taraftarımıza teşekkür ediyor, bütün takımımı kutluyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vapur seferleri iptal...
Sonraki Haber Bornova’nın gururu Bekir Osmanoğlu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?