ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Geri adım atmadan güzel bir final yaptık

Sarıca: Geri adım atmadan güzel bir final yaptık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Geri adım atmadan güzel bir final yaptık

ING Basketbol Süper Ligi'nde Fenerbahçe Beko'yu mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Müthiş bir mücadele ve müthiş bir maç sonu oldu. Maçın sonunda elimize aldığımız çok önemli bir avantaj kullanamadık, maalesef faul yapamadı. Melih de o atışı baskete çevirdi ve maçı kaybetme noktasına geldik. Ancak 5 saniyede son molamızdan dönüşte zor atışı biz kullanıp harika bir final yaptık. Maçı kazanmak hakkımızdı. Bu sene bir sürü şanssızlık yaşadık. Bugün bu şans topu bizim icin belki farklı kazanmaktan bile değerli. Fenerbahçe Beko da yoğun bir haftadan geliyor, onları da tebrik ediyorum. Tabii ki onların çok geniş bir kadrosu var, çok farkl oyuncuları var ve farklı oyuncuları dışarıda bırakma imkanları var. Onlar da sonuna kadar mücadele ettiler. Sonuçta kazanan,sahayı dolduran taraftarımızla birlikte biz olduk. Geri adm atmadan güzel bir final yaptık. Bu büyük galibiyet taraftarımıza armağan olsun. Bütün takımımı ve ekibimi tebrik ediyorum.Taraftarımıza da teşekkür ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de Dünya Tiyatro Günü coşkuyla kutlandı
Sonraki Haber Ak Parti Karşıyaka İlçe Danışma Kurulu yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?