ANA SAYFA > GÜNDEM > Ak Parti Karşıyaka İlçe Danışma Kurulu yapıldı

Ak Parti Karşıyaka İlçe Danışma Kurulu yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti Karşıyaka İlçe Danışma Kurulu yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Karşıyaka İlçe genişletilmiş danışma meclisi toplantısı yapıldı.

Ak Parti İzmir İl Başkanı, eski milletvekili Av. Kerem Ali Sürekli’nin de katılarak bir konuşma yaptığı toplantıda Karşıyaka’nın sorunları ele alındı ve yol haritası belirlendi
Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli partinin Karşıyaka’da her geçen gün güç kazandığını ve yeni katılımların olduğunu ifade ederek, “Genişletilmiş İlçe Danışma Meclis Toplantımızı İl Başkanımız Sn. Av. Kerem Ali Sürekli ve MKYK Üyemiz Sn. Emre Cemil Ayvalı 'nın teşrifleriyle büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Yoğun bir katılım sağlayan dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Toplantıya grubuyla birlikte gelen DEVA Partisinden Ak Parti’ye geçen ve Karşıyaka teşkilatında bir nefer olarak çalışacağını ifade eden Volkan Kılıçaslan da yoğun ilgi gördü. İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin rozetini taktığı Volkan Kılıçaslan ilgi karşısında “Partimizi Karşıyaka’da iktidara getirmek için gece gündüz çalışacağız” dedi. 
İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de, “Karşıyaka ilçe danışma meclisi toplantımızı değerli yol arkadaşlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirerek, birliğimizi, beraberliğimizi ve heyecanımızı tazeledik. Hedefimiz 2023! Güçlü ve müreffeh Türkiye için teşkilatlarımızla birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  
 

PAYLAŞ
Beğendim 5 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Geri adım atmadan güzel bir final yaptık
Sonraki Haber İzmir'de sahte para operasyonu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?