ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Bütçeler ne olursa olsun herkesle mücadele edebiliriz

Sarıca: Bütçeler ne olursa olsun herkesle mücadele edebiliriz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Bütçeler ne olursa olsun herkesle mücadele edebiliriz

Anadolu Efes'e depasmanda kaybeden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca, bütçeler ne olursa olsun herkesle mücadele edebileceklerini söyledi.

Sarıca, "Ben sözlerime önce kendi takımımı kutlayarak başlamak istiyorum. Normalde kazanan taraf kutlanır ama bu maçı kazanmış gibi oyuncularımı mücadeleleri için yürekten tebrik ettim. Sonuçta bir takım hatalar yaptık ama hiçbir zaman pes etmeden oyunun içindeydik" dedi.

Maçın sonunda Anadolu Efes Antrenörü Vaggelis Aggelou ile gerginlik yaşayan Sarıca, bu konuyla ilgili şunları kaydetti: "Hep ülkemizde basketbolun gelişiminden, iyi oyuncuların olduğundan ve değerli hocaların geldiğinden söz ediyoruz. Ama maalesef son zamanlarda bunun aksini görüyoruz. Sonuçta maç kazanılır, önce gidersin karşı takımın hocasını tebrik edersin. Ancak karşı taraftan gelen tepkiyi ben bugüne kadar görmedim ve kimseye de yapmadım. Kimseye saygıda kusur etmiyoruz. Ben 25 yıl basketbol oynamış, 200 defa milli olmuş, şu anda A Milli Takım yardımcı antrenörlüğü yapan, 22 senemi de Efes Pilsen'e veren biri olarak açıkçası çok üzüntü duyuyorum. Bu kazanmaktan ya da kaybetmekten daha değerli bana göre. Ülke olarak çok misafirperveriz ama bazı şeylere de 'dur' dememiz gerektiğini düşünüyorum."

Sarıca, maçta hakemlerin de iyi bir yönetim göstermediğini savunarak, "Net bir şekilde çıkan topta hakemler karar veremiyorsa THY Avrupa Ligi'nde oynayan Anadolu Efes, bu kadar kora kor geçen bir maçta 1 dakika 52 saniye kala 4 faul hakkını dolduruyorsa ortada bir tuhaflık var. Bunun dışında da biz iyi yoldayız. Hep üstüne koyarak gidiyoruz. Bütçeler ne olursa olsun herkesle mücadele edebiliriz" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'yı eski Karşıyakalılar vurdu...
Sonraki Haber Karşıyaka AG, Anadolu Üniversitesi'ne set vermedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?