ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Bunun faul olduğuna inanmıyorum

Sarıca: Bunun faul olduğuna inanmıyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Bunun faul olduğuna inanmıyorum

TBL Spor Toto Play-off final serisinde 1-0 geriye düşen Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca "Bunun faul olduğuna, bu kadar basketbol yaşantısı olan bir insan olarak inanmıyorum" dedi.

kısıtlı kadroyla arka arkaya maçlar oynadıklarını ve uzatmalarda kazanmaya çalıştıklarını belirterek, "Baktığımızda bugün maç içinde üç kere kazandık ama sonuçta kaybettik. Uzatmada faulleri kötü attığımızı söyleyebilirim. Ayrıca ribaundla ilgili sıkıntı yaşadık. Ancak çok genç ve tamamen şampiyonluk hedefiyle kurulan bir takım var karşımızda. Böyle bir takıma karşı ortaya koyduğumuz mücadeleden dolayı bütün takımımı kutluyorum" dedi.

Sarıca, oyuncuları Gabriel'e, ribaunda çıkarken çalınan faulü eleştirerek, sözlerini şöyle tamamladı: "Bunun faul olduğuna, bu kadar basketbol yaşantısı olan bir insan olarak inanmıyorum. Böyle bir maçta böyle bir faulün çalınmasını garipsedik. Biz seri oynuyoruz. Sonuçta 4 galibiyete ulaşacak takım kazanacak. Burada 1-1 yapabiliriz, 2-0 da olabilir. Kendi evimizde iki maç oynayacağız. Sonuç itibarıyla biz hiç vazgeçmeyen bir takımız. Bu seriden de vazgeçmeyeceğiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İki Düdük!..
Sonraki Haber Yamanlar'da 40 yıllık sorun çözülüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?