ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Bu şekilde oynarsak hiçbir takımı yenemeyiz

Sarıca: Bu şekilde oynarsak hiçbir takımı yenemeyiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Bu şekilde oynarsak hiçbir takımı yenemeyiz

THY Euroleague 2.haftasında deplasmanda Panathinaikos'a kaybeden Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca "Bu şekilde oynarsak hiçbir takımı yenemeyiz" dedi.

Sarıca  ”Maça çok kötü başladık ve Panathinaikos karşılaşmayı ilk çeyrekte kazandı. İlk yarıda basit hatalar yaptık. Panathinaikos deneyimli ve iyi bir takım.  Onlar çok fazla kolay atış ve skor buldu. Hücumda boş atışları bulduk ancak çoğu kez kaçırdık. Esas sorunumuz maçın başındaki 30-15 lik skordaki iletişimsizliğimiz ve top kayıplarımızdı. Top kayıpları olunca oyundaki kontrolümüzü kaybettik. Savunmada kontak kurmadan oynadık. Eğer bu şekilde oynarsak hiçbir takımı yenemeyiz. Panathinaikos’u tebrik ediyorum. Haftaya İzmir’de kazanmaya çalışacağız” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP'li Tanrıkulu: Yoksulluğa çözüm bulacağız
Sonraki Haber Tuna Mahallesi muhtarı evlendi muhtarlığı bıraktı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?