ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Bu maç bugüne kalmasaydı belki farklı bir sonuç olabilirdi

Sarıca: Bu maç bugüne kalmasaydı belki farklı bir sonuç olabilirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Bu maç bugüne kalmasaydı belki farklı bir sonuç olabilirdi

ING Basketbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final serisinde Anadolu Efes'e elenerek sezonu tamamlayan Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Öncelikle Anadolu Efes'i EuroLeague sampiyonluklarından ötürü tebrik etmek istiyorum, önemli bir başarı. Bir basketbol adamı olarak ben de gurur duydum. Maça gelince, bugün gerçekten önemli bir mücadele koyduk ortaya. Maçın skoru, maçı seyretmemiş birisi için aldatıcı olabilir. Sahada farklı amaçlar için kurulmuş iki farklı takım vardı. Çok geniş bir kadrosu olan ve yüksek bütçeli Anadolu Efes'e karşı mücadele etmek kolay olmuyor. Biz zaten zorlu bir sezonla sınandık bu sene diyebilirim, çok büyük sıkıntılarımız oldu. Ancak bugün sahada gösterdiğimiz reaksiyon ve mücadele çok iyiydi. Bu maç bugüne kalmasaydı belki farklı bir sonuç olabilirdi. Avrupa'nin her yerinde maçlar oynanırken, biz 11 gündür bu maçı bekliyoruz. Bu da bize sıkıntı yarattı. Maçın sonunda Larkin ve Micic'in önemli atışları vardı. Ama zaten onlar da çok değerli oyuncular ve neredeyse ikisinin bütçesi bizim takım bütçemizin üzerinde. Bu atışları yapmak için buradalar. Bunlar kaçırsalardı belki bir şansımız olurdu ama olmadı. Oyuncularıma mücadeleleri için teşekkür ederim. Bu sene başında herkes bizi belki de gereğinden fazla favori gösterdi. Bu sene yine geçen sene gibi finallere aday olacak bir takım olacaktık ama hep değişik takımlarla sahaya çıkmak durumunda kaldık. Alıskanlıkların oyunu olan basketbolu öyle oynayamadık. Mucizeleri bazen yapabiliyorsunuz, bazen de yapamıyorsunuz. Bunu geçen senelerde şampiyonluklarla, geçtiğimiz yıl Avrupa da final oynayarak yaptık ama mucizeler her sene, her gün yapılamaz. Bizim bunun için çalışmamız lazım ama organizasyonumuzu da büyütmemiz lazım. Kendi şartlarımızda, gelecek yıllarda taraftarımız ve semtimizin de gücüyle bir organizasyon yapıp, herzamanki gibi en yukarılara oynayacak bir takım yaratabiliriz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka sezonu tamamladı
Sonraki Haber Metin Aşıkoğlu TÜBİTAK Bilim Fuarı'na büyük ilgi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?