ANA SAYFA > EĞİTİM > Metin Aşıkoğlu TÜBİTAK Bilim Fuarı'na büyük ilgi

Metin Aşıkoğlu TÜBİTAK Bilim Fuarı'na büyük ilgi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Metin Aşıkoğlu TÜBİTAK Bilim Fuarı'na büyük ilgi

Karşıyaka'nın güzide eğitim yuvalarından Bostanlı'daki Metin Aşıkoğlu Ortaokulu'nun gelenekselleşen ve her yıl daha da büyük ilgi gören TÜBİTAK Bilim Fuarı okulun bahçesinde açıldı ve ilk gün kalabalık bir davetli grubunu ağırladı. 

Metin Aşıkoğlu Ortaokulu 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarının, okul bahçesindeki resmi açılışı görkemli geçti. Bugün de fuarın gezilebileceğini ifade eden Metin Aşıkoğlu Ortaokulu'nun başarılı Müdürü İbrahim Cin, "Okulumuz her alanda olduğu gibi bilimsel alanda da önderlik yapmaya devam etmektedir. Proje yürütücülüğünü Gülay Zaim'in üstlendiği, tüm öğretmenlerimizin katkı koyduğu yaptığı 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımızda, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu kez de inanılmaz eserleri sergilenmektedir. Öğrencilerimizi bir kez daha kutluyor ve sizlerin de alkışlamasını istiyoruz. Öğretmen ve öğrencilerimizin büyük emek verdiği 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarımızı başta Karşıyakalılar olmak üzere tüm davetlilerimizin gezmesini ve bu harika icatlarımızı görmelerini diliyoruz" dedi.
Açılışı protokol tarafından yapılan sergi ilk gün kalabalık bir davetli ve halk tarafından gezildi. 
 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Bu maç bugüne kalmasaydı belki farklı bir sonuç olabilirdi
Sonraki Haber İzmir Kent Konseyleri Birliği Karabağlar'da buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?