ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Böyle bir zamanda bence bir galibiyetten fazlası...

Sarıca: Böyle bir zamanda bence bir galibiyetten fazlası...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Böyle bir zamanda bence bir galibiyetten fazlası...

ING Basketbol Süper Ligi erteleme maçında son saniyede Bahçeşehir Koleji'ni mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “Çok çekişmeli bir maç oldu. Zor bir hafta geçiriyoruz. Geride bıraktığımı salı günü başlayan ve önümüzdeki salı bitecek bir hafta… Yarın Bursa’ya gideceğiz hemen ardından Almanya’da Brose Bamberg ile karşılaşacağız. Dolayısıyla böyle bir zamanda bence bir galibiyetten fazlası. Bahçeşehir Koleji’ni de tebrik ediyorum. Yapılanmaları ve lige kattıkları renk ile ligin en önemli kadrolarından birine sahipler. Dolayısıyla değerli bir rakibi yendik. Maçın ilk yarısında biz tamamen kendi oyunumuzun dışında, yapmayacağımız hatalarla çok yüzdesiz oynayarak geri düştük. Üçüncü periyotta maçı yakalayarak skoru dengeledik ancak oyundaki üstünlüğü ele alamadık. Yanılmıyorsam maçın bitimine 4 dakika kala 11 sayı ile mağluptuk. Hiçbir zaman maçı bırakmayan bir takım var sahada. Geçen sezondan beri bunu söylüyoruz. Belki burada taraftarımız yok ama az sayıda bizi destekleyen, her zaman salonda olabilecek insanlar vardı. Onlarla beraber sanki salon doluymuş gibi bir ruh vardı takımda. Çok mutluyum. Kazanmak güzel ama bu şekilde kazanmak takımlara artı getirebilecek bir şey. Çok yüzdesiz oynadığımızı yeniden söylemek istiyorum. Tabii ki çalışıyoruz ve çalışacağız. İleriki günlerde çok daha iyi bir Pınar Karşıyaka olacak sağlıklı ve sıhhatli kalabilirsek. Tüm oyuncularımı galibiyetten ötürü kutluyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka son saniyede...
Sonraki Haber Bostanlı'da su kesintileri olağan oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?