ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Aynı ciddiyetle güzel basketbol oynamak önemli

Sarıca: Aynı ciddiyetle güzel basketbol oynamak önemli

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Aynı ciddiyetle güzel basketbol oynamak önemli

FIBA Europe Cup'ta ZZ Leiden'i farklı yenerek gruptan çıkmayı garantileyen Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “Güzel bir galibiyetle açıkçası matematiksel olarak gruptan çıkmayı garantiledik. Bundan dolayı mutluyum. Tabii ki birincilik ve ikincilik kısmı kesinleşmedi ama kalan iki maçımızı da tüm ciddiyetimizle oynayacağız ve grubu birinci bitirmek adına elimizden geleni yapacağız. Özellikle ikinci yarıda çok tempolu ve daha önce oynadığımız temaslı bir oyunumuz vardı ama ilk yarıda maalesef özellikle çok erken arayı açınca oyunumuzda düşüş oldu. Yaklaşık 8-9 günlük bir ara vardı, burada iki tane maçımız olacaktı. Maç oynamamamızın da etkisi vardı ve yaptığımız değişikliklerle oyundaki konsantrasyon tüm oyuncularımızda aynı sürmedi maalesef. Leiden takımı da beş dışarıda oynayan ve yüksek yüzdeyle dış atış kullanan bir takım ve ilk yarı bu atışları yüksek yüzdeyle değerlendirdiler ama ikinci yarıda oynandığımız oyundan memnunum. Kazanmak önemli, aynı ciddiyetle güzel basketbol oynamak önemli. Bundan dolayı tüm takımımı kutluyorum. Şimdi artık haftasonunda oynayacağımız lig maçımıza odaklanacağız. Taraftarlarımıza da tekrar gelip bizi destekledikleri için teşekkür etmek istiyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka güle oynaya çeyrek finali garantiledi
Sonraki Haber Karşıyaka’da edebiyat buluşmaları devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?