ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Andrew'u tutamadık...

Sarıca: Andrew'u tutamadık...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Andrew'u tutamadık...

ING Basketbol Süper Ligi'nde 11 maç sonra Darüşşafaka Tekfen 'e kaybeden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlenirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Şimdi öncelikle Darüşşafaka Tekfen'i tebrik etmek istiyorum. İyi bir maç kazandılar bence önemli bir galibiyet aldılar. Kendi açımızdan düşünürsek eğer aslında çok kötü oynadığımızı söyleyemem ama akıl ile ilgili bugün bazı sıkıntılar yaşadık, yani akıl tarafını fazla oyuna koyamadık. Maça da çok iyi başladığımızı söyleyebilirim ancak, özellikle bunu da belirtiyim aşırı tek taraflı bir sertliğe de yakalandık ama bunlar olabiliyor. İkinci yarı oynadığımız oyunla 10 sayıdan kısa bir sürede geri geldik fakat oralarda da maalesef Andrew'u tutmadık. Darüşşafaka Tekfen bugün yüksek yüzdede üçlükle oynadı. Andrew yüzdeli oynayarak çok fazla skor yaptı. Dolayısıyla basketbolda böyle günler olabiliyor. Biz uzun süredir kaybetmiyoruz ama bir noktada tabi ki sporda maç kaybetmek, yenilgi olacak. Bugüne denk geldi. Kısa sürede bir lig maçımız var ve ondan sonra da bir araya gireceğiz. Şimdi o maçın hazırlıklarına başlayacağız, tekrar Darüşşafaka Tekfen'i tebrik ederim." 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın serisini Daçka bitirdi
Sonraki Haber Emlak Konutları Platformu’ndan Kılıçdaroğlu’na dosya

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?