ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: 8'li finali buraya almak istiyoruz

Sarıca: 8'li finali buraya almak istiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: 8'li finali buraya almak istiyoruz

Happy Casa Brindisi'yi yenerek adını son 8 takım arasına yazdıran Pınar Karşıyaka'nın Başantrenörü Ufuk Sarıca, 8'li finallere ev sahipliği yapmak istediklerini söyledi.

İtalyan ekibi karşısında müthiş bir takım oyunu oynadıklarını belirten Sarıca, sakatlıkları nedeniyle antrenmanlara katılamayan Amath M'Baye ve David John Kennedy'nin de aralarında olduğu oyuncuların çok iyi mücadele ettiğini aktardı.

Sarıca, takımdaki birlik ve beraberlikten dolayı çok gururlu olduğunu belirterek, "Son 8 takım arasına kaldığımız için hem İzmir hem de Pınar Karşıyaka takımı olarak mutluyuz. Yürekten oynayan oyuncularımızı, doktorumuzu, fizyoterapistimizi, masörümüzü, tüm teknik ekibimizi tebrik etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Sarıca, 8'li finale ev sahipliği yapmak için başvuracaklarını belirterek, şunları kaydetti:"Biz yola çıkarken ev sahipliğini İzmir'e almayı hedeflemiştik. 8'li finali buraya almak istiyoruz. Şartlar ne olur bilemiyorum olağanüstü bir durumdan geçiyoruz ama kulüp ve yönetim olarak ev sahipliğini almak isteriz."

Ufuk Sarıca sosyal medya hesabından da "Biz bitti demedik ki, maviyi bile yeni giydik" yazdı...

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı Muhtar CHP kürsüsünde!
Sonraki Haber İzmirim Kart Mobil Hizmet Aracı hizmete başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?