ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyakalı Muhtar CHP kürsüsünde!

Karşıyakalı Muhtar CHP kürsüsünde!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı Muhtar CHP kürsüsünde!

Beraberinde mahalle sakinlerinden bir heyet ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdatroğlu’nu Ankara’da ziyaret eden Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan CHP Grup toplantısına katıldı.

Toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan’ı, CHP Grup toplantısında kürsüye davet etti. Kürsüde Kemal Kılıçdaroğlu’ne çiçek takdim eden Dağhan’a söz hakkı veren Kemal Kılıçdaroğlu konuşmayı dikkatle dinledi.

Muhtar Dağhan şu konuşmayı yaptı: “Buraya gelirken bir pankartım vardı ama yasakmış içeri almadılar. Ben izninizle o yazıyı okumak istiyorum. Başın düştü mü dara, düşünme kara kara. Halktan yana, Kemal Kılıçdaroğlu’nu ara.”

Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan’ın Kemal Kılıçdaroğlu’na ulaşması ilk kez Cumhuriyet Mahallesi’ndeki açılış sırasında olmuştu. Karşıyaka Belediyesi’nin Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin tamamını Örnekköy’ün ise bir bölümünü kapsayan imar planları en çok tartışılan konu olmuştu.Sorunun en önemlisi arsa sahiplerinden İmar Uygulama Kanunu’na göre yüzde 45’lere varan oranlarda sosyal donatı payı istenmesi geliyordu. Ayrıca, tapusu olmayanlardan, tapularını alabilmeleri için daha önce başvuru yapmış olma şartının ve ödemenin peşin yapılmasının istenmesiydi. Mahalleliyi endişelendiren diğer bir konu da İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi’nin bölgede kendilerine ait yeterli alan olmasına rağmen tapulu bölgelerin planda yeşil alan olarak ayrılmış olması geliyordu. Bu planlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla geri çekilmişti.
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka son sekizde...
Sonraki Haber Sarıca: 8'li finali buraya almak istiyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Tufan Atakişi Tufan Atakişi 07.04.2021

BU İBRETLİK BİR GÖRÜNTÜDÜR. Karşıyaka Belediye Başkanı ve O'nu yönlendirenlerin hazırladığı İmar Planı CHP Genel Başkanı tarafından iptal edildi, tezgahlanmak istenen RANT OYUNU bozuldu. Cumhuriyet, İnönü ve Örnekköy Mahalleleri için düzenlenen İmar Planına yapılan itirazları Sn. Cemil Tugay "BEN YAPTIM, OLDU." mantığı ile reddetmesinin ardından, tüm engellemelere rağmen Sn. Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan'ı ziyaret etmesi, planların iptal edilmesi Karşıyaka'yı karıştırmıştı. Ankara'ya davet edilen ve bu gün CHP Grup toplantısında Dağhan'ın kürsüye çıkıp konuşması Karşıyaka Belediye Başkanı'nın İmar Planı'na karşı yapılmış üzücü bir hareket olarak nitelendirildi. ATA SÖZÜ: KILAVUZU KARGA OLANIN BURNU ...

yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?