ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: 5'i deplasmanda arka arkaya 8.maçımızı kazandık

Sarıca: 5'i deplasmanda arka arkaya 8.maçımızı kazandık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: 5'i deplasmanda arka arkaya 8.maçımızı kazandık

ING Basketbol Süper Ligi'nde deplasmanda Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'u mağlup eden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: "Çok sıkışık bir programda arka arkaya maçlar oynuyoruz. Önemli bir galibiyet aldık. Sonuçta LH Fethiye Belediye Spor'un bulunduğu yeri mukayese etmemek lazım. Her maçı da kazanmak için oynuyorlar. Bugün arayı açmamıza rağmen maçı bırakmadılar. Aslında, bütün maç öndeydik ama bizim de bazı oyuncuları rotasyona sokmamız gerekiyordu. Bu arada yakalandık ama yine de istediğimizi elde ettik. Arka arkaya sekizinci maçımız, kazanmış oluyoruz ki bunun beşi deplasmanda. Hem Avrupa hem de lig çok sıkışık. Dolayısıyla sıkıntılı bir süreç. Bu bakımdan bütün oyuncularımı kutluyorum. Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor'a basanlar diliyorum. Fethiye çok güzel bir kent. Tatil beldesi olan Fethiye'yi hep yazın biliyoruz. Hayatımda ilk defa bu dönemde geliyorum. Dünya ve ülkece yaşadığımız sıkıntılı bir dönemde bizim için gerçekten çok hoş bir deplasman oldu. Ben ayrıca, Fethiye Spor Kulübü Başkanı Esat Bey'e bizi çok iyi ağırladığı için teşekkür etmek istiyorum. Onlara kalan maçlarında başarılar diliyorum. Pazartesi günü İtalya deplasmanında mutlaka kazanmamız gereken bir Fortitudo Bologna maçı var. Bir an önce Izmir'e dönüp bu maça hazırlanıp yenmek en büyük isteğimiz. Bütün takımımı tebrik ediyorum." 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sosyal Medyanızı biz yönetelim...
Sonraki Haber Ambalaj atıkları için geri dönüşüm konteynerleri yerleştiriliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?