ANA SAYFA > GÜNDEM > Sancar Maruflu'ya ''Örnek Vatandaş'' ödülü

Sancar Maruflu'ya ''Örnek Vatandaş'' ödülü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sancar Maruflu'ya ''Örnek Vatandaş'' ödülü

Türkiye Yaşlılık Konseyi ile 2 bakanlık tarafından Sancar Maruflu'ya "Örnek Vatandaş" ödülü verildi.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde İzmir'den sadece Sancar Maruflu, EGİAD'in adayı olarak, bu çok önemli ödülü ve ünvanı almaya hak kazandı...

Ödülunu alırken 
Sancar Maruflu, kendisini aday gösteren EGİAD'a ve kendisini daima sahiplenmiş Ege'li, İzmir'li ve Karşıyakalı hemşerilerine minnet ve şükranlarını iletti. Maruflu "Belki bu ödül ve unvanla artık 65 yaş üstü olarak, yaşlılar sınıfına girdiğim tescillenmiş oluyor... Bilinsin ki;  Ben mesleğinde de, demokratik sivil kitle öğütçülügü çalışmalarımda da, hayatımın sonuna kadar emekli olmayacağım. Ancak, TURYAK'in verdigi bu ödül ve unvan, bana yepyeni bir güç ve daha çok çalışma arzusu kazandırdı. İzmirli fakir ve fukaralarımız için artık daha çok çalışacağım. Fakirleirmize daha çok refah sağlayacak yepyeni projelerle hizmet grafiğimizi daha da yükseleceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Okçuluk Şampiyonası'na hazır...
Sonraki Haber Türk Tarihinde Alplik ve Zeybeklik konferansı 7 Ekim'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?