ANA SAYFA > GÜNDEM > Sanat sezonu Kerem Görsev ile başladı

Sanat sezonu Kerem Görsev ile başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sanat sezonu Kerem Görsev ile başladı

Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA), yeni sanat sezonunu muhteşem bir konserle karşıladı. Şef Oğuzhan Kavruk’un yönettiği orkestrada Kerem Görsev Trio sahne aldı. Salonu tıklım tıklım dolduran sanatseverler, unutulmaz bir gece yaşadı.

Bir ilçe belediyesi tarafından kurulan kadrolu ilk orkestra olma özelliğini taşıyan Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası, yeni sezona "merhaba" dedi. Atakent’teki Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen konseri, Şef Oğuzhan Kavruk yönetti. KODA ile birlikte ünlü piyano sanatçısı Kerem Görsev, kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda da Ferid Odman sahne aldı. Yaklaşık iki saat süren konser, salonu dolduran yüzlerce sanatsevere, unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Konser sonunda sanatçılara çiçek verildi. Kerem Görsev, konser sonunda albüm kapaklarını imzaladı.

Karşıyaka Belediye Başkanvekili Süha Barlak “Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar’ın öngörüsü ile kurulan Oda Orkestramız, kısa sürede Türkiye’nin en iyi sanat yuvalarından biri haline geldi. Gençlerimize sanat ruhu aşılarken, dünyaca ünlü sanatçıları sahnelerimizde ağırlamanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Salonu dolduran vatandaşlarımıza teşekkürler” dedi.

KODA, 10 Ekim Pazartesi akşamı da dünyaca ünlü Şef Rengim Gökmen'in yönetiminde muhteşem bir konser verecek. Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’ndeki konserin solisti ise ünlü Piyanist Gülsin Onay olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kayseri Erciyesspor maçının biletleri satışta
Sonraki Haber İzmir Devlet Opera ve Balesi 2016-2017 sanat sezonuna hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?