ANA SAYFA > İZMİR > Sanat engel tanımıyor

Sanat engel tanımıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sanat engel tanımıyor

Urla Kent Konseyi ve Urla Halk Eğim Merkezi işbirliğiyle açılan Urla Kent Konseyi Engelli Meclisi Seramik Kursu yılsonu sergi açılışını Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır yaptı.

Sergi açılışına Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Canan Balkır, Türk Kızılayı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık, Türk Kadınlar Birliği Urla Şube Başkanı Ayşe Başkanoğlu, Ziraat Odası Başkanı Nurettin Kılınç, Çeşmealtı Bilimsel Briç Başkanı Ertan Erdeş, Urla Dostluk Derneği Başkanı Rıfkiye Üstün, İzmir Devlet Tiyatro Sanatçısı Sedat Şenoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Engelli vatandaşların sosyal alanda hayata daha etkin katılımlarını sağlamak ve el becerilerini geliştirmek amacıyla açılan kursun öğretmenliğini Gönül Yıldırım üstlendi. Her hafta pazartesi günü saat 10:00- 12:00 ve 13:00- 15:00 saatleri arasında Urla Eski Tamirhane Binası’nda gerçekleşen kursta, yıl boyunca aldıkları eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerler, el emeği göz nuru seramik ürünlerini Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilediler.  Sergiyi, 12 Temmuz 2015’e kadar ziyaret edebilirsiniz.

Kaymakam Murat Sefa Demiryürek ve Başkan Sibel Uyar, özverili çalışmalarından dolayı kursiyerleri teker teker tebrik ederek teşekkür belgelerini verdi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Foça'da engeller kalkıyor
Sonraki Haber Kalp damar hastalıklarında hayat kurtaran üçgen

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?