ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Sanat engel tanımıyor...

Sanat engel tanımıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sanat engel tanımıyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde resim eğitimi alan 40 engelli öğrenci, açtıkları sergi ile sanatın engel tanımadığını bir kez daha gözler önüne serdi. Daha önce katıldıkları pek çok yarışmada ödüller alan öğrenciler, bu sefer resim öğretmenleri Tolga Sakarya ile birlikte yıl boyunca yaptıkları pastel, guaj, sulu boya, portre çalışmalarını sergiledi.

Engelli Hizmetleri Şube Müdürü Mahmut Akın, engelli öğrencilerin sergi için harika bir performans gösterdiklerini belirterek, “Resim öğretmeni arkadaşımızın destekleriyle ve ailelerin inanılmaz özverileri sayesinde açtığımız sergimi çok başarılı bulundu. Emeği geçen herkese, özellikle de öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Eurocup'ta MVP Jon Diebler
Sonraki Haber Erol Büyükburç hayatını kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?