ANA SAYFA > GÜNDEM > ''Sana ne'' kavgası büyüyor

''Sana ne'' kavgası büyüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
''Sana ne'' kavgası büyüyor

Karşıyaka Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nden önce hazırlatarak ilçenin farklı noktalarına astığı ‘’Sana ne’’ afişleri siyasilerin gündeminden düşmüyor.

Belediyenin hazırlattığı afişlere geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tepki göstermiş, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da kişisel Facebook hesabı üzerinden Erdoğan’ın sözlerine yanıt vermişti.

Üzerinde farklı sloganların yer aldığı afişlere son tepki de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar’dan geldi. "Börek açarız, başımızı örteriz, veya çocuğumuza bakar, büyüklerimizi huzur evine bırakmaz kendimiz bakarız sana ne! Biz kadınlar bu ülke ihtiyaç duyarsa çocuklarımıza da bakarız işimizde de çalışırız okulumuzda da okuruz" sözleriyle belediyenin afişlerini eleştiren Hotar’a cevap ise gecikmedi. Eleştirilere yanıt vermek için tekrar kişisel sosyal medya hesabını tercih eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Anlatmak istediğimiz tam da buydu. Kadının neyi nasıl yapacağından bize ne! Kime ne! Mesajımızı doğru anlayan ve destekleyen Sn. Hotar'a teşekkür ediyorum..!!” diyerek Hotar’a kinayeli bir cevap verdi.

 

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Efsane başkana büyük vefa
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?