ANA SAYFA > SPOR > Şampiyonun gözü dünya şampiyonluğunda

Şampiyonun gözü dünya şampiyonluğunda

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şampiyonun gözü dünya şampiyonluğunda

Milli muaythai, kick boks ve wushu sporcusu 19 yaşındaki Murat Yalçın’In gözü önce Avrupa, ardından da dünya şampiyonluğunda. Her iki şampiyonluğu Karşıyaka’ya armağan etmek isteyen milli sporcu 3 branşta da başarılı olarak dikkatleri üzerine çekti.

Kick Boksta 2 kez 19 yaş Türkiye Şampiyonu, iki kez muaythai Türkiye Şamnpiyonluğu, bir Avrupa Üçüncülüğü, Balkan Üçüncülüğü ve Ege Bölge Şampiyonluğu elde eden Murat Yalçın spora başladığı Çiğli'Nin gururu olan Gökyılspor’da çalıştırıcısı olan, aynı zamanda hakemlik ve antrenörlük yapan eski şampiyonlardan, "Şampiyonların Hocası" olarak isimlendirilen İslam Yurduseven’in emeklerinin büyük olduğunu ifade etti.
Çiğli ve Karşıyaka’ya önce Avrupa, sonra da dünya şampiyonluğu getirmek en büyük hedefi olduğunu belirten genç sporcu kendisine ailesinin de en büyük yardımcısı olduğunu sözlerine ekledi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’ta hurda araç operasyonu
Sonraki Haber Karşıyaka Sanat Derneği’nden piyano dersleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?