ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Sanat Derneği’nden piyano dersleri

Karşıyaka Sanat Derneği’nden piyano dersleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Sanat Derneği’nden piyano dersleri

Karşıyakalıları sanat ve müzikle bütünleştiren Karşıyaka Sanat Derneği şimdi de bireysel piyano dersleri verecek.

Karşıyaka’nın ilk çocuk müzik korosu "Karşıyaka Çocuk Korosu"nun Sanat Yönetmeni ve şefi Mehtap Gönüldaş’ın Bostanlı’daki Karşıyaka Sanat Derneği Merkezi’nde vereceği birebir piyano derslerinin kayıtları da başladı. 
Korona Virüs önlemleri kapsamında tüm sağlık koşullarınaın alınacağı, açık havada yapılacak derslerde tedbirlere harfiyen uyulacağı derslerden önce ateş ölçülecek, eller dezenfekte edilecek ve sosyal mesafe kuralı da uygulanacak. 
Kayıtların 0 544 7351912 numaralı telefona yapılabileceğini, 6-12 yaş grubunun kabul edileceğini ifade eden Karşıyaka Sanat Derneği Başkan yardımcısı Bülent Aşçıbaşı, “konservatuvarda eğitim alan ve eğitici olarak da derneğimiz bünyesinde çalışmalarını sürdüren Mehtap Gönüldaş’ın vereceği piyano derslerimiz ilk etapta açık havada, tüm sağlık önlemleri alınarak yapılacak. Kayıtlarımız sürüyor. Kontenjanımız da sınırlı” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şampiyonun gözü dünya şampiyonluğunda
Sonraki Haber D.J Kennedy'den iyi haber...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?