ANA SAYFA > SPOR > Şampiyon SGK: Zirveden inmeyeceğiz...

Şampiyon SGK: Zirveden inmeyeceğiz...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şampiyon SGK: Zirveden inmeyeceğiz...

İzmir'de ilk kez Karşıyaka'da düzenlenen Kurumlar Dart Şampiyonası'nda zirveye çıkan Sosyal Güvenlik Kurulu (SGK) Karşıyaka Müdürlüğü ekibi mutlu...

Karşıyaka Kaymakamlığı himnayesinde, "Dünya Sigarayı Bırakma Haftası" nedeniyle Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Bostanlıspor Kulübü tarafından düzenlenen “Karşıyaka Kurumlar Dart Şampiyonası”nda finalde Orman Bölge Müdürlüğü’nü yenen Sosyal Güvenlik Kurumu Karşıyaka Müdürlüğü şampiyon olan Sosyal Güvenlik Kurumu Karşıyaka Müdürlüğü ekibi, "gelecek turnuvalarda da şampiyon olacağız. Zirveden inmeyeceğiz" dediler.
Ahmet Ulaş Alıcı, Cannur Dilara Doğru ve Ercan Akdeniz'den oluşan Sosyal Güvenlik Kurumu Karşıyaka Müdürlüğü Dart Ekibi, turnuvada şampiyonluğa ulaşırken, eleme turunda Türk Kızılayı Karşıyaka Şubesi'ni, çeyrek finalde Karşıyaka Vergi Dairesi, yarıfinalde Karşıyaka Halk Kütüphanesi Müdürlüğü'nü yenerek finale yükseldi ve finalde de Orman Bölge Müdürlüğü'nü yendi.
Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel'den kupayı halef-selef müdürleri Tuncel Dağdelen, Amet Katar ile birlikte alan SGK Dart ekibi, çalışmalarını sürdüreceklerini ve bu konuda Bostanlıspor Kulübü'nden destek alacaklarını belirtirken, "Dartı sevdik. Artık daha bilinçli oynayacağız. Hafta içi en az 2 kez antrenman yaparak şampiyonluğumuzu korumak istiyoruz" dediler. 


www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, İl Başkanını ziyaret etti...
Sonraki Haber Karşıyaka, THY'yi elinden kaçırdı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?