ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, İl Başkanını ziyaret etti...

CHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, İl Başkanını ziyaret etti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, İl Başkanını ziyaret etti...

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ile ekibi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'i ziyaret etti.

Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım,  Karşıyaka örgütünün kutlama ziyaretinde il başkanı Yücel’e çikolata ve çiçek hediye etti. İl Başkanı Deniz Yücel, “Arkadaşlar parti içi yarış artık bitti. Bundan sonra bütün enerjimizle dışarıya yönelik çalışacağız. Hepimizin ülkemize ve partimize karşı sorumluluğu var, gelecek nesillere ve torunlarımıza karşı sorumluluğumuz var. Karşıyaka İlçe Örgütümüzün bu dinamizmi beni heyecanlandırdı, Karşıyaka örnek bir İlçemiz. İzmir Türkiye’ye nasıl ışık tutuyorsa Karşıyaka’da İzmir’e ışık tutuyor. İlçe Başkanımızın ve Belediye Başkanımızın uyumlu çalışmaları Karşıyaka’nın başarısını artırıyor. Bu konuda Karşıyaka İzmir’de örnek bir İlçemiz bu başarının diğer ilçelere de yansımanı umuyor ve diliyorum. Önümüzdeki süreçte partimizin ve bizlerin hedefi oylarımızı arttırmak ve kaybettiğimiz 8 ilçeyi yeniden kazanmak, partimizi yerelde ve genelde iktidara taşımaktır. Çalışmalarımız bu yönde olacaktır” dedi.

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım da, "CHP bayrağını daha üst noktalara taşıyacağınızdan eminim. Bu konuda siz İl Başkanımıza inancımız ve güvenimiz sonsuz. Karşıyaka İlçe örgütü yerel ve daha sonraki genel seçimlerde İzmir’de en yüksek oyu alan İlçe olmuştur. Karşıyaka İlçe Örgütü, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Meclis Üyeleri ile İzmir’deki en uyumlu, en güçlü, en dinamik örgüt. Bu uyum sayesinde son seçimlerde %83,5 hayır oranı çıkarmış bir ilçeyiz ve bunu aramızdaki uyuma borçlu olduğunu düşünüyorum. İlçe yönetimi olarak görevimiz yerel yönetimin yaptığı faaliyetleri ve genel merkezimizin politikalarını topluma en iyi şekilde anlatmak. Kapımızı herkese açtık, komisyonlarımızı oluşturduk. Bu komisyonlarımızda meclis üyelerimizde yer alıyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz. il’den ve genel merkezden aldığımız talimatlar doğrultusunda görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağımızı bilmenizi istiyorum. Size ve yönetim kurulunuza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Karşıyaka Belediye Başkan Vekili Süha Barlak, “Mahallelerden başlayıp genel merkezde sonuçlanan başarılı bir kongre süreci geçirdik. Parti örgütünün yenilenme sürecini başarılı bir şekilde geçirdik. Bu süreçte il başkanımız ve yönetim kurulumuzda değişim yaşandı, kendilerini kutlamak ve başarılar dilemek için buradayız. İl Başkanımız yapacakları çalışma programlarıyla ilgili bizlere bilgiler verdi. Bizlerde ilk gün ki heyecanımızla partimize katkı koymaya devam edeceğiz. Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar’da bizler ile beraber olacaktı, ancak il dışından misafirleri geldiği için başkanımızın selamını iletiyorum.“ şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Niğde'de kayıp...
Sonraki Haber Şampiyon SGK: Zirveden inmeyeceğiz...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?