ANA SAYFA > SPOR > Şampiyon okçular Karşıyaka’da belli olacak

Şampiyon okçular Karşıyaka’da belli olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şampiyon okçular Karşıyaka’da belli olacak

Alternatif spor branşlarına verdiği önemle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, Okçuluk Türkiye Kupası Finalleri’ne ev sahipliği yapacak. 7-8-9 Ekim tarihleri arasında yapılacak finallerde, Türkiye’nin en iyi okçuları şampiyonluk için yarışacak.

Mavişehir Denizkızı Parkı’nda gerçekleşecek olan organizasyona, ülkenin dört bir yanından 32 sporcu katılacak. 2016 yılı içinde düzenlenen tüm kupaların finallerini kapsayacak müsabakalar Makaralı Yay ve Klasik Yay olarak 2 kategoride yapılacak. Her branşta 8 erkek ve 8 bayan sporcu podyuma çıkacak.

Okçuluk Türkiye Kupası Finalleri 7 Ekim Cuma günü resmi antrenman ve malzeme kontrolü ile başlayacak. 8 Ekim Cumartesi günü saat 13:30’da açılış töreni ve Makaralı Yay kategorisinde final yarışmaları yapılacak. 9 Ekim Pazar günü de Klasik Yay kategorisinde şampiyonluk müsabakaları gerçekleşecek. Finaller sabah 09.00 itibariyle başlayacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka Belediyesi olarak alternatif spor branşlarına önem veriyoruz. 2 yılda, 3 olan branş sayımızı 17’ye çıkartarak bunu kanıtladık. Şimdi de Türkiye’nin en önemli spor organizasyonlarından birini ilçemizde gerçekleştiriyoruz. Tüm sporseverleri bu coşkulu müsabakalara davet ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar güne sporla başlıyor...
Sonraki Haber Özel çocuklar piknikte buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?