ANA SAYFA > SPOR > Şampiyon kızlar Ankara'da sınav verecek

Şampiyon kızlar Ankara'da sınav verecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şampiyon kızlar Ankara'da sınav verecek

Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonu Bostanlıspor, hafta sonunu Başkent’te geçirecek. ODTÜ’nun düzenleyeceği Bayanlar Ragbi Turnuvasına katılacak olan Bostanlıspor’un hedefi birinci olmak.

Unilig finalleri ve Türkiye Şampiyonası öncesi 6 takımın katılacağı turnuvada maç yapma olanağı bulacaklarını belirten Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, “Bayan takımımız ne yazık ki Ege’de takım olmaması nedeniyle sadece pilot takımımız Karşıyaka Starları ile maç yapabiliyor. Ankara’da düzenlenen, Samsun, Ankara, İstanbul, Eskişehir ve Edirne’den toplam 6 takımın katılacağı turnuva bizim için iyi bir antrenman olacak. Sakat oyuncularımız bu turnuvaya götürmedik. Tek takım ile katılıyoruz. Hafta sonundaki turnuvada hedefimiz son şampiyona yakışır oyun ortaya koymak ve yine ilk sırada yer almak” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Modanın kalbi Karşıyaka'da atacak
Sonraki Haber Gran Canaria Türkiye'ye gelmek istemiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?