ANA SAYFA > SPOR > Salona giremeyen binlerce taraftar TV'de izleyip Kaf Kaf çekti...

Salona giremeyen binlerce taraftar TV'de izleyip Kaf Kaf çekti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Salona giremeyen binlerce taraftar TV'de izleyip Kaf Kaf çekti...

Pınar Karşıyaka Anadolu Efes final serisinin dördüncü maçına bilet bulamayarak salona giremeyen taraftarlar için Karşıyaka Mavişehir'de dev ekran kuruldu.

Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, final serisinde geçtiğimiz pazar günü oynanan üçüncü maçın cezalarını bu karşılaşmadan önce açıkladı. Kurul, Pınar Karşıyaka'ya salona kapasitenin üzerinde seyirci alınması ve merdiven boşluklarının dolu olması nedeniyle 15 bin TL ceza verdi. Kaf-Kaf, hakem masasının sol tarafındaki potanın arızalı olması yüzünden de uyarıldı. Karşıyakalılar maçın başında merdiven boşluklarının boş olmasına dikkat etti.

Anadolu Efes'te sakatlanıp oyundan çıkarken taraftara yönelik el hareketi yapan Nenad Krstic, 1 maçtan menle cezalandırdı. Finalin üçüncü randevusunda sağ diz çapraz bağları kopan Sırp pivot, en az 6 ay potalardan uzak kalacak. Son mücadeleye hakemler ve Disiplin Kurulu kararlarını protesto etmek için siyah bantla çıkan Efesli oyunculara ihtar cezası verildi. Cezalı olan Anadolu Efes'in Fransız oyun kurucusu Heurtel bu maçta da görev yapamadı.

Tarihi final serisine büyük ilgi gösteren ve biletleri satışa çıkar çıkmaz tüketen Karşıyaka taraftarları, maçtan 1 saat önce tribünleri yine tıklım tıklım doldurdu. Salona giremeyen binlerce Karşıyakalı da mücadeleyi yine belediyenin Mavişehir'de kurdurduğu dev ekrandan izledi. Oyuncular ve Antrenör Ufuk Sarıca için, "Cesur yürek" yazılı pankart açan taraftarlar, 30 yaşına giren DJ Strawberry'nin doğum gününü de kutladı.

Karşıyaka taraftarı olan sinema ve dizi oyuncusu Engin Altan Düzyatan, seride diğer randevuları olduğu gibi dördüncü maçı da kaçırmadı. Tribünde bir an olsun yerine oturmayan Düzyatan, taraftarlarla birlikte tezahürat yaptı. Mücadele başlamadan önce Kaf-Kaf'ın sosyal sorumluluk tribünündeki down sendromlu çocuklarla bir araya gelen başarılı oyuncu, çocukları kırmayıp bol bol fotoğraf çektirdi.

Rakip oyuncuları parkeye adım atar atmaz ıslıklayan Karşıyaka taraftarları maç öncesi oyuncuları tek tek tribünlere çağırıp alkışladı. Taraftarlar, pankartlar ve bayraklarla salonda müthiş bir atmosfer oluşturdu. Taraftarlar maç başlamadan İstiklal Marşı'nı bir ağızdan okuyup Mustafa Kemal'in askerleriyiz diye slogan attı.

Karşılaşmayı geçen sezon Altay'da başkanlık yapan ve 7 Haziran'da yapılan genel seçimde Milliyetçi Hareket Partisi'nden İzmir Milletvekili seçilen Aslan Savaşan, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar ve İdil Yiğitbaşı da protokolden izledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vincin halatı koptu, 2 işci öldü...
Sonraki Haber Karşıyaka'da Mehmet Sıddık İstemi de gitti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?