ANA SAYFA > SPOR > Şaka gibi… Altuğ, Büyükkarcı’ya başkanlık teklif etmiş…

Şaka gibi… Altuğ, Büyükkarcı’ya başkanlık teklif etmiş…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şaka gibi… Altuğ, Büyükkarcı’ya başkanlık teklif etmiş…

Pınar Karşıyaka'da geçen ay istifa eden Basketbol Şube Başkanı Serdar Işıldar'ın yerine yönetimin görev için Turgay Büyükkarcı'ya teklifte bulunmasının iddiası şaşkınlık yarattı…

Geçen sezon Başkan Mutlu Altuğ tarafından yönetim kurulu kararıyla basketbol şube başkanlığı görevinden alınan Büyükkarcı, kendisine yeniden teklif yapılmasının şaşkınlığını yaşadığını söyledi. Kendisine yapılan teklifi doğrulayan Büyükkarcı, "Duyduğumda kulaklarıma inanamadım. İnsanlar onuru için yaşarlar. Bu teklif, kulübün ne duruma düştüğüyle ilgili en somut örnek. Mutlu Altuğ, aracı kullanarak 2 yerden bana yeniden şubenin başına geçmem konusunda teklif yaptı. Altuğ; istifa eden Serdar Işıldar, Serhat Bayülken ve Mustafa Celep'in etkisinde kalarak beni görevden aldığını belirtti" diye konuştu.
haberler.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kerem Ali Sürekli, başkan Akpınar’ı ziyaret etti
Sonraki Haber Anıt davasına ret kararı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?