ANA SAYFA > GÜNDEM > Sahte kimlikli dolandırıcılar Karşıyaka’yı mesken tuttu

Sahte kimlikli dolandırıcılar Karşıyaka’yı mesken tuttu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sahte kimlikli dolandırıcılar Karşıyaka’yı mesken tuttu

Geçtiğimiz günlerde Karşıyaka’da bir bankadan sahte kimlikle 36 bin lira kredi çektikten sonra başka bir bankayı da dolandırmak isterken yakayı ele veren S.G’nin ardından, aynı şekilde dolandırıcılık yapmaya çalışan 2 kişi daha yakalandı.

Olay geçtiğimiz hafta içerisinde Karşıyaka’da gerçekleşti. 26 Şubat tarihinde saat 11.30 sıralarında ilçede bulunan bir banka şubesinden Y.A.C.(55) isimli şahıs adına düzenlenmiş sahte kimlik ile kredi başvurusunda bulunan bir şahsın olduğu ihbarı üzerine harekete geçen emniyet güçleri, yapılan operasyonla Y.A.C. adına düzenlenmiş sahte kimlik ile bankadan kredi çekmeye çalışan S.Ö.(45) ve birlikte hareket ettiği tespit edilen üzerinde C.C. adına düzenlenmiş sahte sürücü belgesi bulunan E.C.(40) isimli şahısları yakaladı.

İkisi de aranıyormuş

E.C.’ nin İstanbul’dan kiraladığı araç içerisinde yapılan aramada, sahte personel kartı ile çeşitli isimler adına düzenlenmiş sahte kimlikler ve bu kimlikler adına kayıtlı sim kartları ele geçirildi. Şahıslar ile ilgili yapılan incelemede; S.Ö.’ nün “Göçmen kaçakçılığı” suçundan arandığı, E.C.’ nin ise “Resmi belgede sahtecilik” suçundan 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu, dolandırıcılık ve sahtecilik suçlarından ise arandığı tespit edildi.

S.Ö. ve E.C. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi artık e-Devlet'te
Sonraki Haber Kırmızı ışıkta geçen otomobile otobüs çarptı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?