ANA SAYFA > İZMİR > Sağlıklı yaşam için form tutuyorlar

Sağlıklı yaşam için form tutuyorlar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sağlıklı yaşam için form tutuyorlar

Konak Belediyesi’nin ücretsiz aerobik, step ve plates kursları yeni sezonda da büyük ilgi görüyor.

Yaz tatilinin ardından yeni dönemde de Konaklı kadınlar uzman eğitmenler eşliğinde sağlıklı yaşam için form tutuyor. Konak Belediyesi’nin geçen yıl hizmete giren Güzelyalı Mehmet Ali Akman Spor ve Semt Merkezi’nin yanı sıra Hatay Spor Merkezi ile İsmetpaşa Semt Merkezi’nde verilen kurslar sayesinde kadınlar güne zinde başlamanın keyfini yaşıyor.

GÜNE ZİNDE BAŞLIYORLAR

Haftanın beş günü uzman eğitmenler eşliğinde aerobik, step ve plates eğitimi alan kadınlar, gösterilen egzersiz hareketlerini eksiksiz yapmaya çalışırken bir yandan da ter atarak kilo veriyor. Sunulan hizmetten oldukça memnun olan Konaklı kadınlar, egzersiz yapmanın yanı sıra aynı zamanda bir araya gelerek sosyalleşiyor. Kursa katılan kadınlar, “Konak Belediyesi’nin sunduğu bu hizmet bizleri çok mutlu etti. Herkese spor yapmasını tavsiye ediyoruz. Spor yapmak insana dinçlik katıyor, pozitif enerji veriyor” diyerek düşüncelerini dile getiriyor.

AÇIK HAVADA SPOR KEYFİ

Konak Belediyesi’nin Hatay Spor Merkezi’nin yanı sıra hem spor merkezi hem de semt merkezi olarak hizmet veren İsmetpaşa ve Mehmet Ali Akman semt merkezlerinde verilen ücretsiz aerobik, step ve plates kursu sabah saat 07.45’te başlıyor ve saat 11.00’e kadar üç grup halinde sürüyor. Salonun yanı sıra pazartesi, çarşamba ve cuma günleri de 07.30-08.30 saatleri arasında Göztepe sahilde uzman eğitmenler eşliğinde açık havada sabah sporu da yapılıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de FETÖ Operasyonu: 19 gözaltı
Sonraki Haber Kocaoğlu: Yasalar izin verirse, ipe çeksinler yine de yaparım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?