ANA SAYFA > SAĞLIK > "Sağlığa pedal" çevirdiler

"Sağlığa pedal" çevirdiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ

Beyaz Kırlangıçlar- Karşıyaka Sağlıklı Yaşam Kulüpleri tarafından Karşıyaka Bostanlı Rekreasyon alanında düzenlenen “Sağlığa Pedal” için el ele etkinliğinde onlarca kişi “Sağlığa Pedal” İçin El Ele verdi.

Karşıyaka Sağlıklı Yaşam Kulüpleriile İzmir İl Sağlık, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İzmir Üniversitesi Hastanesi, Karşıyaka İlçe Sağlık, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlikte bisikletliler Bostanlı Rekreasyon alanından Bostanlı balıkçı barınağına kadar bisiklet sürdüler.
Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İzmir il Sağlık Müdürü Dr. Ayhan İzzetinoğlu, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İl Trafik Şube Müdürlüğü Beyaz Kırlangıçlar Şubesinden Komiser Yavuz Karatay da bisikletleri ile etkinliğe katıldı.



“Sağlığa Pedal” İçin El Ele etkinliği için Bostanlı Rekreasyon alanında düzenlenen törene İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İzmir il Sağlık Müdürü Dr.Ayhanİzzetinoğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Melikşah Erten, Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa İslamoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, İl Trafik Şube Müdürlüğü Beyaz Kırlangıçlar Şubesinden Yavuz Karatay, İzmir Üniversitesi Hastanesi yöneticilerinden Seyhan Kahraman, Sağlık MüdrYard Dr. Erkan Ersoy, kurum yöneticileri, sağlık ve milli eğitim çalışanları, öğrenciler ve halk katıldı. İzmir İl emniyet müdür yardımcısı Süleyman Kutay ile birlikte düzenlenen etkinlik programına Kutay’ın babasının vefatından dolayı katılmadığı da belirtildi.
Sağlıklı Yaşam Kulüpleri, Karşıyaka Bölgesindeki 71 okulda gönüllü olarak katılan 131 Kulüp Öğretmeni,  1885 Öğrenci bulunuyor. Proje ile okullardaki tüm öğrenci ve velilerine yönelik sağlıklı yaşam bilincine ve becerilerine sahip yeni nesiller yetişmesine ve sağlığı etkileyen hastalıkların önlenmesi amaçlanmış.
Karşıyaka Sağlıklı Yaşam Kulüpleri bünyesinde ayrıca “Yeterli ve Dengeli Beslenme Alışkanlığı Kazanılması, Hareketli Yaşam ve Fiziksel Aktivite Alışkanlığı Kazandırılarak Obeziteyi Önleme çalışmaları yapılıyor.
İl sağlık Müdürü Dr. Ayhan İzzetinoğlu ile Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, etkinlikte yaptıkları konuşmalarda bisiklet kullanımının hareketli yaşama katkılarını anlatılar. Etkinliğin sonunda bir pastahanede bir araya gelen grup yorgunluk kahvesini içtiler.
Haber ve Fotoğraflar: Yılmaz Durmaz




PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sancar Maruflu sevenlerini korkuttu...
Sonraki Haber Hayırsever Erdoğan Kibarer'den Mavişehir İlkokulu'na modern anasınfı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?