ANA SAYFA > EKONOMİ > Sağlam, marka yönetimini anlattı

Sağlam, marka yönetimini anlattı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sağlam, marka yönetimini anlattı

Karşıyaka Sancar Maruflu STK Yerleşkesinde bulunan Akhisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği panellerine devam ediyor.

Karşıyaka'da ikamet eden, derneğin üyelerinden Akhisarlı emekli genel müdür, marka ve  iletişim uzmanı Bülent Sağlam bu kez de üye ve davetlilere Marka Yönetimini anlattı. 
Karşıyaka Belediyesi'nin katlı pazaryerindeki Karşıyaka Sancar Maruflu STK Yerleşkesi toplantı salonundaki panelde davetlilerden ilgi gören ve alkış alan Bülent Sağlam ayrıntılı bilgi verdi. Dernek Başkanı Dr. Ergun Kındıroğlu da gelenlere teşekkür ederek, "Bülent  Sağlam'ın Marka yönetimi seminerine katılan üyelerimiz seminer sonunda aktif katılım ile sorularla konu genişletilip, her yönü ile tartışıldı. Ülkemiz ve Dünyada Markalaşmanın önemi vurgulanıp, gelişmiş zengin bir ülke olmak için vazgeçilmez, Dünya markaları oluşturmanın önemi anlatıldı" dedi.

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EFEST ile Efes Selçuk'a yıldız yağacak
Sonraki Haber Süslü Kadınlar, Karşıyaka’da farkındalık yaratacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?