ANA SAYFA > GÜNDEM > Sağanak yağışlar devam edecek

Sağanak yağışlar devam edecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sağanak yağışlar devam edecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, vatandaşları özellikle dün çok etkili olan sağanak yağışların devam edeceği konusunda uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "İzmir Meteoroloji radarından alınan son görüntüler ve uydu görüntüleri ile yapılan değerlendirmelere göre; bölgemizde devam etmekte olan sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların, İzmir merkezi ile kuzey ve doğu ilçelerinde (Menemen, Karşıyaka, Çiğli, Bayraklı, Konak, Bornova, Buca, Gaziemir, Kemalpaşa, Balçova, Narlıdere ve Güzelbahçe) yerel olarak kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, ani sel, yıldırım, dolu yağışı v.b.) ilgililerin tedbirli ve dikkatli olmaları gerekmektedir" denildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 10. gemi '''Sait Altınordu'' yarın suya iniyor
Sonraki Haber Herkes için, her gün spor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?