ANA SAYFA > SPOR > Safter Karabağlı, spor ruhuyla ölümsüzleşecek

Safter Karabağlı, spor ruhuyla ölümsüzleşecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Safter Karabağlı, spor ruhuyla ölümsüzleşecek

Geçtiğimiz yıl geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Karşıyakalı eski Milli sporcu Safter Karabağlı, Buca Belediyesi ve Buca Kent Konseyi’nin adına düzenlediği koşuyla ölümsüzleşecek.

Uzun yıllar Karşıyaka Spor Kulübü’nde atlet olarak ter döken, atletizm milli takımında ülkemizi başarıyla temsil ettikten sonra sporu bırakan ve Karşıyaka Spor Kulübü’nde yöneticilik, İzmir Büyükşehir Belediyespor’da başkanlık yaparak spor dünyasına katkı sağlamaya devam eden Safter Karabağlı, Buca Belediyesi ve Buca Kent Konseyi’nin adına düzenlediği koşu ile ölümsüzleşecek.

Ölümünden önce son olarak Buca Belediyespor’da görev yapan Karabağlı’yı unutmayan Buca Belediyesi ve Buca Kent Konseyi, 1 Haziran Çarşamba günü saat 10:00’da Hasan Ağa Bahçesi’nde 1. Safter Karabağlı koşusunu düzenleyecek.

4 kategoride gerçekleşecek koşuda 2005-2008 doğumlu “Küçükler” 800 metre, 2001-2004 doğumlu “Yıldızlar” 1000 metre, 1996-2000 doğumlu “Gençler” 1350 metre, 1995 ve öncesi tarihlerde doğan “Büyükler” ise 2000 metrelik parkurda mücadele edecek. Her kategorinin birincisinin bir çeyrek altınla ödüllendirileceği koşuda, tüm katılımcılara da katılım madalyası dağıtılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ödemiş’in patateslerini Karşıyaka aldı…
Sonraki Haber Ne kadar farkındasın, ne kadar farkındayım?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?