ANA SAYFA > İZMİR > Saat Kulesi Alzheimer için mor oldu

Saat Kulesi Alzheimer için mor oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Saat Kulesi Alzheimer için mor oldu

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi, 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü nedeniyle bir yürüyüş düzenledi.

Dünya genelinde hızla yaygınlaşan ve kesin tedavisi henüz bulunamayan Alzheimer hastalığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde gerçekleştirilen yürüyüşe; İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel  Sekreteri Pervin Şenel Genç, Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Dokuz Eylül Üniversitesi temsilcileri, İzmirliler ile Alzheimer Derneği İzmir Şubesi'nin yöneticileri ve üyeleri katılım gösterdi.

Dağıtılan, Alzheimer hastalığının rengi olan mor tişörtleri giyen ve şapkaları takan katılımcılar; “Bugün Babam İçin (Kahramanım İçin) Mor Giyindim”, “Bugün Unutanları Hatırlama Günü” yazılı pankartlarla, Kıbrıs Şehitleri Caddesi boyunca çevreden katılanların da alkışları ve desteği ile yürüdüler.

Saat Kulesi mora büründü
2013 İstanbul Yaşlılık Girişimi Fuarı’nda “Yaşlı Dostu Kent” ödülüne layık görülen İzmir Büyükşehir Belediyesi, yürüyüşün ardından etkinliğin devamı olarak akşam saat 19.00'dan itibaren Saat Kulesi’ni Alzheimer Hastalığı'nın rengi olarak kabul edilen mor ışık ile ışıklandırdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Mega Leks ile karşılaşıyor
Sonraki Haber KSK futbol şubesini Erdal Acar'a devredecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?