ANA SAYFA > İZMİR > Saadet Partisi'nden Başkanlık sistemine destek

Saadet Partisi'nden Başkanlık sistemine destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Saadet Partisi'nden Başkanlık sistemine destek

Saadet Partisinden Başkanlık sistemi ve yeni anayasaya destek geldi. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe, Başkanlık sisteminin Türkiye gündemine ilk kez milli görüş tarafından getirildiğini belirterek, parti görüşü olarak başkanlık sistemini desteklediklerini açıkladı.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe, düzenlediği basın toplantısında ülke gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin içeride ve dışarıda büyük tehlikelerle karşı karşıya olduğunu ve uluslararası bazı güçlerin Türkiye’yi hedef seçtiğini kaydeden Bayram Sakartepe, “Böylesine bir ortamda her zamankinden daha fazla milli birlik, bütünlük ve kardeşliğe ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Son yıllarda ülke gündemi belirli sorunlarla meşgul edilirken iktidar ve muhalefetin ne yazık ki bu konularda bir yol alamadıklarını vurgulayan Bayram Sakartepe, “Bu durum ülkemize, birliğimize zarar verecek noktaya gelmiş, kamplaşmalara yol açmıştır. Bugün ülke gündeminin önemli tartışma konularından olan, yeni anayasa ve başkanlık sistemi en başta gelen sorunlardır” dedi.

Saadet partisi olarak, yeni anayasa için, genel merkezde kendisinin de içinde bulunduğu bir Anayasa Çalışma komisyonu oluşturulduğunu anlatan Sakartepe, Başkanlık sisteminin de ülkemize ne getirip götürmesinden daha çok seçimlik malzeme yapılmasını bir kişi veya parti üzerinden yürütülmesini doğru bulmadıklarını açıkladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bucalı kadınlar Özgecan için yürüdü
Sonraki Haber Koalay'dan Uygun Trafik Sigortası Seçenekleri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?